-COMICUNIVERSE-MINDEN A MARVEL ÉS A DC VILÁGÁRÓL!
KÉPREGÉNY HÍREK A NAGYVILÁGBÓL

JAMES GUNN EGY DOLOG MIATT MAJDNEM NEM VÁLLALTA A GoTVol3.-AT.

Egy személyes indok miatt fontolgatta sokáig James Gunn a Galaxis Őrzői 3 rendezését.
 
FIGYELEM! A GALAXIS ŐRZŐI 2 EGYIK LEGFONTOSABB PILLANATÁRÓL VAN SZÓ EBBEN A CIKKBEN! HA MÉG NEM LÁTTAD A FILMET NE OLVASS TOVÁBB!
 
A Galaxis Őrzői 2 nem csupán látványfilmként alkotott maradandót, hanem a csapat dinamikájának hála az érzelmekből is jócskán kijutott a nézőknek, talán annyira, mint Marvel filmben még soha. (Na jó, a Logant leszámítva, de az nem az MFU része).
 
Az első részben Yondu még csak egy érdekes és alkalomadtán humoros kiegészítője volt a stábnak, de a folytatásra Michael Rooker karaktere már főszereplői státuszt vívott ki magának. A film végén minden figyelem ráirányul, amikor Peter szemében világossá válik, hogy Yondut tekintheti valódi apjának, aki különös viselkedése ellenére, mindvégig oltalmazta a fiút. Az egymásratalálás pillanata azonban nem tarthat sokáig, ugyanis Yondu feláldozza saját életét, hogy Peter megmenekülhessen.
 
Rooker tehát kimarad a harmadik részből és ez majdnem azt eredményezte, hogy James Gunn rendező is nemet mondjon a folytatásra. Mindennek kettejük barátsága az oka. Gunn-t sokáig zavarta a gondolat, hogy Rooker nélkül dolgozzon, akivel a Slither-ig visszamenőleg húzódik a kapcsolatuk.
"Michael Rooker, függetlenül attól, hogy folyton szidom, az egyik legközelebbi barátom az egész világon és nem szerettem volna nélküle filmet készíteni,"-mondta Gunn egy Facebookos kérdezz-felelekben. "Majdnem lemondtam a Galaxis Őrzői 3-ról Michael Rooker miatt, mert nem tudtam elképzelni a filmet nélküle. Ilyen sokat jelent ő nekem és ennyire szeretem."
Azóta persze már átgondolta Gunn a dolgokat és úgy döntött, hogy mégis elkészíti a Galaxis Őrzői 3-mat, emellett pedig a Bosszúállók: Végtelen háború munkálataiba is besegít, hogy az Őrzők hűek maradjanak önmagukhoz. És ha már a Végtelen háborúnál tartunk, Michael Rooker korábban posztolt olyan képet, amin "Infinity War"-os sapkát visel feltehetően a film forgatásán. Vajon egy visszaemlékezés erejéig visszatér a filmben Yondu szerepében vagy csupán beugrott megnézni, hogy mire mennek az Őrzők nélküle?
 
FORRÁS:PULIWOOD
2017.05.17. 13:11, EDEM Vissza a bloghoz
 
MENÜ


#01.HÍREK-képregény hírek a nagyvilágból
#02.MARVEL & DC -mindent a két képregénykiadóról
#03.MEDIA-sorozat feliratok,online részek,illetve képregény megjelenések
#04.SITE-az oldal adatai...
#05.LOG IN/OUT-belépés-kilépés

 
 
A GALAXIS ÖRZŐI 2
2017.05.04
Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is. 
Bemutató dátuma: 2017. május 4. (Forgalmazó: Fórum Hungary)
 
PARTNEREK

JENNIFER LAWRENCE  MELISSA BENOIST OLICITY          

Képre vár:LUCIFERHU

A chat-ben lehet jelentkezni.
Feltétel:Igényes design,tartalmas lap,gyakori frissítések :)

 
CHAT

 

 


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!