-COMICUNIVERSE-MINDEN A MARVEL ÉS A DC VILÁGÁRÓL!
KÉPREGÉNY HÍREK A NAGYVILÁGBÓL

AGENTS OF S.H.I.E.L.D. ÉS GOTHAM FOLYTATÁS BERENDELVE

Kevesebb, mint egy héttel a 4. évad fináléja előtt az ABC és a Marvel Entertainment bejelentették, hogy a sorozat továbbra is a képernyőn marad. Az 5. szezon érkezését Maurissa Tancharoen showrunner kürtölte szét twitteren.
 
Sok volt a találgatás azzal kapcsolatban, hogy vajon elkészülhet-e még egy évad vagy teljes mértékben kaszálják a sorozatot. A pletykáknak elsősorban az Inhumans érkezése adott táptalajt, ami szintén az ABC műsorán lesz látható ősztől. Kiderült azonban, hogy az Inhumans mindössze 8 epizódból fog állni, így nem elképzelhetetlen, hogy az Agents of S.H.I.E.L.D. akkor tér vissza a képernyőre miután ezek a részek lefutottak.
 
De mielőtt túlságosan előre szaladnánk az időben, koncentráljunk egyelőre a jövőhéten érkező fináléra, amiben végre a Szellemlovas is visszatér!

James Gordon nem pihen, és ősztől újra a bűnözők nyomába ered.
 
2014-ben indította el a FOX a Róma (Rome) és A mentalista (The Mentalist) című sorozatokat is jegyző Bruno Heller legújabb szériáját, a Batman-filmekből ismert rendőrrel, James Gordonnal a főszerepben.
 
A Gotham egyfajta előtörtént, hiszen részletesen megtudjuk belőle, hogyan és kikből lettek a filmekből már jól megismert gonosz vagy éppen segítő karakterek. A sorozat azonban nem pusztán a filmekből építkezik, hanem képes volt saját stílusával, remek történeteivel és rendezésével a legjobb képregénysorozatok közé felnőni.
 
Ezért is jó hír, hogy az idehaza a második évad végénél tartó Gotham ősszel tovább folytatódik, és szeptembertől már a negyedik évadát kezdi a széria az Egyesült Államokban.

 

2017.05.13. 09:38, EDEM

HOGYAN VÁLASZTJA A MARVEL A RENDEZŐIT?

Kevin Feige engedett egy kis betekintést a Marvel rendezőválasztásának folyamatába.
James Gunn Galaxis Őrzői 2-je világszerte dominál a pénztáraknál és már több, mint fél milliárd dollárt zsebelt be az alatt a rövid idő alatt, amióta a mozikban van. A Marvel házatáján idén is dézsából fogják önteni a pénzt, hiszen ez még csak az első filmjük 2017-ben. Ez lesz az első év, amikor 3 filmet is a mozikba küldenek és a másik kettőnek (Pókember: Hazatérés, Thor: Ragnarok) is jó esélyük van arra, hogy szenzációsan teljesítsenek Jon Watts és Taikia Waititi rendezőkkel az élen.
 
Jövőre olyan alkotásokkal készül a stúdió, amelyeknek kamerái mögött egyaránt láthatunk majd veterán Marvel rendezőket és egy új arcot is. Fekete Párduc szóló filmjét a Creed rendezője, Ryan Coogler dirigálja, míg a Bosszúállók: Végtelen háborút az utóbbi két Amerika Kapitány filmekkel parádésan teljesítő Joe és Anthony Russo páros készíti. A 2015-ös Hangya azon Marvel filmek közé tartozik, amelyekre nem nagy elvárásokkal ültünk be és sikerült meglepniük. Talán ennek is köszönhető, hogy Peyton Reed rendező visszatér a Hangya és Darázsra, mellette pedig Anna Boden és Ryan Fleck találásában nézhetjük meg a Marvel Kapitányt 2019-ben.
2017.05.13. 09:32, EDEM

X-MEN:NEW MUTANTS : KÉT SZEREP IS HIVATALOS LETT

Hivatalos, hogy kit alakít a két ifjú színésztehetség.
 
Mivel most indul az új X-Men mozi, a New Mutants forgatása, így pár eddig nem, avagy félhivatalos információ is megerősítést nyer. Például az, hogy a Trónok harca Aria-ja, Maisie Williams, valamint A boszorkányból és a Széttörvéből ismerős Anya Taylor-Joy kiket is alakítanak.
 
Még tavaly márciusban pattant ki, mostantól pedig hivatalos, hogy Williams alakítja a skót származású, félig ember, félig farkas hibrid Wolfsbane, akinek erőszakos ösztönei és vallási neveltetése olykor komoly harcokat eredményeznek benne, amely belső konfliktus alapból a széria egyik sarokköve. A tehetséges színésznő pedig vélhetően ügyesen megoldja majd a feladatát.
 
A young adult mutánskalandot a Csillagainkban a hibával már bizonyító Josh Boone dirigálja, és feltűnik még Nat Wolfe (Papírvárosok, Death Note) is, ahogy visszatér Charles Xavier szerepében James McAvoy is, vagyis egy retro hangvételű mozinak nézünk elébe. A bemutató 2018 április 13.-án lesz esedékes.
 
FORRÁS:PULIWOOD
2017.05.12. 10:46, EDEM

AYESHA VISSZATÉR A GALAXIS ÖRZŐI HARMADIK RÉSZÉBEN

James Gunn rendező megerősítette, hogy a Vol. 3.-ban is látni fogjuk A galaxis őrzői vol. 2. gonoszát, Ayeshát.
 
A CIKK SPOILERT TARTALMAZHAT,SZÓVAL HA NEM LÁTTAD MÉG A MÁSODIK RÉSZT,HAGYD KI EZT A CIKKET.
 
Az Őrzők-folytatásából kiderült, hogy a filmben a szuverének és úrnőjük, Ayesha csak másodlagos főgonosz, az igazi gazfickó az Élő bolygó, Ego (Kurt Russell), aki nem mellesleg Űrlord apját játszotta. De történet szempontjából mindegyik ellenségnek fontos volt szerepe, kinek kisebb rész jutott ki, kinek nagyobb, és világos, hogy ezeknek kihatása lesz a harmadik részre is. Egyrészről ennek az az oka, hogy az öt stáblistás jelenet egyikében épp Ayeshát láttuk, aki új „gyermekéről”, Adamről mesélt, akit az Őrzők elpusztítására kíván felhasználni. Ő Adam Warlock, akiért már regéket zengtek a rajongók, így a Marvel végre felvezeti a szuperhőst.
 
Az IGN készített egy interjút James Gunn-nal, ahol a harmadik rész írója és rendező megerősítette, hogy vissza fogják hozni Ayeshát a folytatásban:
Teljesmértékben úgy terveztem, hogy Elizabeth Debicki visszatér. Valójában az egyik kedvenc színészem, akivel valaha dolgoztam. Pom Klementieff (Mantis), Chris Sullivan (Taserface) és Elizabeth Debicki ők így hárman együtt szerintem a legjobb színészek, akikkel valaha is dolgoztam, és annyira nagy öröm volt velük dolgozni ezen a filmben. És újra együtt akarok dolgozni velük.
Kíváncsian várjuk, hogy Ayesha és Adam milyen szerepet tölt majd be A galaxis őrzői vol. 3.-ban, de azt biztosan tudjuk, hogy a rendező már dolgozik a film szkriptjén, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen világszerte imádják a filmjét. A nézők itthon is egymást taposták, csak hogy lássák az Őrzők miként mentik meg másodszor a galaxist. Adam Warlock bevezetése a Marvel Filmes Univerzumában pedig ahogy írtuk, régóta esedékes volt már, noha a Bosszúállók: Végtelen háborúban még nem látjuk.

FORRÁS:WIDESCREEN
2017.05.11. 11:18, EDEM

ZENDAYA ÍGÉRI,NEM Ő LESZ MARY JANE WATSON

Amikor a Pókember:Hazatérés júliusban megérkezik a mozitermek vásznaira,Tom Holland ismét visszatér Peter Parker,azaz a barátságos és közkedvelt Pókember szerepében.Tudjuk még,hogy az Oscar-jelölt Michael Keaton is feltűnik Adrian Toomes/Keselyű szerepében.Jacob Batalon Ned szerepében tűnik fel,aki Miles Morales(ő is Pókember a képregényekben)legjobb barátjára,Gankera hasonlit leginkább.A legnagyobb kérdés mégis Zendaya karaktere.Michellként van feltűntetve mindenhol,de megannyi fanteória szerint,végül ő Pókember szerelme,Mary Jane Watsont lesz.Ám a korábbi Disney sztár állítása szerint ez nem igaz.
"A karakterem 100 százalékban Michelle.Ez a neve.Esküszöm,nem hazudok."
A karaktere a leírás szerint száraz és kínos humorral rendelkezik,Zendaya mégis úgy érzi ez lehet az igazi hivatása.
"Olyan,mintha a lélek állatom lenne."-reagált."Ő az,ami én vagyok belül."
2017.05.10. 22:03, EDEM

JÖN DEADPOOL ANIMÁCIÓS SOROZATA

Donald Glover kezei alatt készül a Deadpool animációs sorozat.
 
Beletelt némi időbe, hogy összeálljon a Deadpool 2 forgatókönyve, stábja és megtalálják az új karaktereket alakító színészeket, de lassacskán minden feltétel teljesül ahhoz, hogy elkezdődhessen a forgatás. Jó hírünk van azok számára, akik beleszerettek a karakterbe, ugyanis nem csak a filmet lesz érdemes várni, hanem a közeljövőben érkező animációs sorozatot is, ami az FX-n lesz majd látható. Ami még ennél is szenzációsabb hír az az, hogy mindezért a Golden Globe-díjas Atlanta alkotói, Donald Glover és Stephen Glover fognak felelni, akik a showrunneri feladatok ellátása mellett forgatókönyvírói munkát is bevállaltak.
 
A Marvel televíziós pragramjaiért felelős Jeph Loeb és Jim Chory szintén producerként figyelik majd a sorozatot, amelynek 10 epizódos első évadját 2018-ban láthatjuk a képernyőn. Nick Grad így nyilatkozott az FXX csatornahálózat nevében:
 
"Donald Glover egy elképesztően tehetséges és sokoldalú művész, aki azzal az intenzív és egyedülálló látásmóddal hozza el az egyelőre cím nélküli Deadpool sorozatot, amellyel az Atlantát is elénk tárta. A Légió sikerén felbuzdulva alig várjuk, hogy újra összefoghassunk a Marvel Television-nel és egy merész, megnyerő és teljesen egyedi új szériát hozhassunk létre."
 
Az izgatottságát Loeb sem tartotta vissza és ezekkel a szavakkal méltatta a projektet:
 
"Mi lehetne ennél is szórakoztatóbb? Deadpool, Donald és az FX. Ez a tökéletes kombináció a nagyszájú zsoldos számára! Izgatottak vagyunk, hogy az FX-el folytatott együttműködésünk, ami a Legióval kezdődött, tovább virágozhat egy olyan sorozat formájában, ami úttörő lehet a felnőtteknek szánt animációk között."
 
A Marvel és az FX partnersége eddig valóban látványos eredményeket hozott, Deadpoolból pedig sosem elég. Szerencsére az Atlanta alkotóinak személyében egy olyan kreatív csapat áll a sorozat mögött, akiknek komoly esélyük van arra, hogy hasonlóan jól ráérezzenek a karakter lényegére, mint ahogyan azt a 2016-os film tette. Alig várjuk a további részleteket!

FORRÁS:PULIWOOD
2017.05.10. 21:44, EDEM

THE GIFTED TEASER ELŐZETES - BRYAN SINGER X-MEN SOROZATA

A történet középpontjában egy olyan pár áll,akik rájönnek hogy a gyerekeiknek különleges képességeik vannak.Éppen ezért a család menekülésre kényszerül a kormány elől,a túlélés érdekében pedig csatlakoznak egy underground mutáns szervezethez.A sorozat ősszel kerül bemutatásra a FOX-on,ami azt is jelenti hogy tovább bővül a FOX képregény sorozatos kínálata a Gotham és a Lucifer után.Főbb szerepekben Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind és Percy Hynes White.

2017.05.10. 21:38, EDEM

THOR LÁTOMÁSA BETELJESÜL AZ INFINIT WAR-BAN?

A Végtelen háború egyesíteni fogja a Marvel Filmes Univerzum valamennyi hősőt – Russo fivérek korábban elmondták, hogy 67 hőst számlál majd a film -, amire szükség is lesz, hiszen a Marvel legnagyobb, legerősebb antagonistája, a Mad-Titan, Thanos fog ellátogatni a Földre.
 
Az elmúlt években kiderült, hogy a Marvel-filmek mennyire építkeznek egymásra, utalások tömkelegével találkozhatunk bennünk, és így volt ez A galaxis őrzői vol. 2.-ben is. De most egy forgatási kép kapcsán felmerült, hogy talán Thor (Chris Hemsworth) a Sötét világ kádas jelenetében előre látta a jövőt, víziója megjósolta a végzetet?
 
A stáb év elején Atlantában kezdett, majd rövid időn belül a skóciai Edinburgba repültek, hogy filmre vegyék a harmadik fázis csúcspontját. A helyszínről kikerült egy olyan fénykép, ami nagy valószínűséggel a második és harmadik Bosszúállókat fogja összekötni. Ezen a bizonyos képen egy asgardit láthatunk, akit Thor víziójában is láttunk, amikor Heimdall figyelmeztette a Viharok istenét Asgard bukásáról.
Részleteket nem tudunk a Végtelen háborúról, csak elméletek és tippek vannak arra, hogy miről fog szólni, így a szobor utalás lehet a Thor: Ragnarökre is, hiszen a Ragnarök trailerében láttuk, hogy Hela (Cate Blanchett) elpusztítja Asgardot. Mégsem sikerült megállítani a Halál istennőjét a Ragnarökben? Ősszel kiderül.
 
A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. május 3-án lesz.
2017.05.10. 08:48, EDEM

KOMOLY MEGLEPETÉSEKET TARTOGAT A MARVEL GAMES

Az utóbbi időben egyre nagyobb aktivitást mutat a Marvel videojátékos részlege. Még idén érkezik az új Marvel vs. Capcom cím, az Insomniac gondozásában készül a Spider-Man, a Square Enix a The Avengers Project munkacímű játékon dolgozik, és ez csak a jéghegy csúcsa.
 
A fentiek mindegyike AAA kategóriás cím, amelyek nem csak azért készülnek el, hogy valamilyen sorozatot vagy filmet támogassanak, hanem saját jogukon létező, önálló történettel bíró alkotások lesznek. Jay Ong, a videojátékos részleg alelnöke szerint ez a tendencia folytatódni fog.
 
Ong ugyanis megerősítette, hogy jó néhány, még be nem jelentett játék áll fejlesztés alatt, melyek lefedik a konzolos, mobilkészülékes és VR platformokat is. Elmondása szerint a Marvel Games a cég egyik alappillére, amire ennek megfelelően egy különálló területként tekintenek, ami a történetek írását illeti.
 
Ong az idén megjelenő Spider-Man játékban látható jelmezt hozta fel példának, ami eltér a filmekben látottaktól, ezzel jelezve, hogy nem a Pókember: Hazatérés világában játszódik, hanem egy saját univerzumban, saját történettel.
 
A nyilatkozatból kiderül, a Marvel Games a jövőben is különböző stúdiókat fog megbízni az egyes projektek fejlesztésével, és a korábbinál sokkal nagyobb hangsúlyt és sokkal több energiát kívánnak fektetni az eddig csak a filmek kiegészítésére szolgáló részlegükbe.
 
FORRÁS:IGN
2017.05.10. 08:45, EDEM

NÉGY ÚJ PREACHER POSZTER

Az AMC bemutatott 4 új posztert a júniusban érkező Preacher második évadához.Az évad 13 részes lesz,visszatér minden főszereplő,de új arcokkal is találkozhatunk majd.

A sorozat második évada június 25.én startol.

2017.05.10. 08:34, EDEM
 
MENÜ


#01.HÍREK-képregény hírek a nagyvilágból
#02.MARVEL & DC -mindent a két képregénykiadóról
#03.MEDIA-sorozat feliratok,online részek,illetve képregény megjelenések
#04.SITE-az oldal adatai...
#05.LOG IN/OUT-belépés-kilépés

 
 
A GALAXIS ÖRZŐI 2
2017.05.04
Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is. 
Bemutató dátuma: 2017. május 4. (Forgalmazó: Fórum Hungary)
 
PARTNEREK

JENNIFER LAWRENCE  MELISSA BENOIST OLICITY          

Képre vár:LUCIFERHU

A chat-ben lehet jelentkezni.
Feltétel:Igényes design,tartalmas lap,gyakori frissítések :)

 
CHAT

 

 


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!