-COMICUNIVERSE-MINDEN A MARVEL ÉS A DC VILÁGÁRÓL!
KÉPREGÉNY HÍREK A NAGYVILÁGBÓL

VÉGTELEN HÁBORÚ.THOR ÉS FEKETE PÁRDUC SZINOPSZIS

A Thor: Ragnarök és a Fekete Párduc is kapott egy-egy leírást.
 
Miután az S-fejek másodjára is megmentették a galaxist, júliusban a Pókember reboot visszavisz bennünket egy igazán földhözragadt környezetbe. Mivel a Tom Holland főszereplésével érkező új falmászó film már a nyakunkon és a sztorijáról is egész sokat tudunk két előzetes után, a stúdió az azt követő három produkcióra fekteti a hangsúlyt vadonatúj szinopszisok formájában. Ezeket a Marvel Magyarország fordításában olvashatjátok a folytatásban.
 
2017. november 2-án harmadik önálló kalandjával tér be a mozikba Thor, aki hozza magával a zöld fenevadat és fan-favorit testvérkéjét, Lokit. A nézettségi rekordokat döntő első kedvcsináló után most egy hosszabb leírás érkezett: 
"Thor világa darabokra hull a Ragnarökben. Fondorlatos testvére, Loki átvette a hatalmat Asgard felett, ám az erőteljes Hela is kész megszerezni magának a trónt, mialatt Thort bebörtönzik a világegyetem másik oldalán. Hogy megszökjön a fogságból és megóvja otthonát, először egy halálos idegen bajnokságot kell megnyernie azáltal, hogy legyőzi korábbi szövetségesét és az egykori Bosszúállót... a Hihetetlen Hulk-ot!"
Miután jól megnyerte magának a nézőket az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, T'Challa 2018. február 15-én egymaga bizonyíthat a Fekete Párduc mozival.
"Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően T'Challa hazatér a világtól elvonult, technikailag fejlett afrikai Wakandába, hogy országa új királyává váljon. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy saját hazájának frakciói ellene vannak jogos örökségében. Amikor két ellenség összefog Wakanda elpusztításának érdekében, a Fekete Párduc néven ismert hősnek együtt kell működnie a C.I.A. ügynökkel, Everett K. Ross-szal és a Dora Milaje wakandai különleges erők tagjaival, hogy megfékezzék az országot is fenyegető világháborút."
Hazánkban 2018. április 26-án debütál a Marvel Filmes Univerzum nagy egészét tető alá hozó Bosszúállók: Végtelen Háború, ami okkal az egyik legvártabb projekt minden rajongó körében. Na nem feltétlen a gigászi összecsapás miatt Thanos ellen, sokkal befolyásolóbb tényező A galaxis őrzőivel kiegészült csapat és a közöttük lévő interakciók. 
"Miközben a Bosszúállók és szövetségeseik folytatják a világ megóvását a nagyobb fenyegetésekkel szemben, az új veszély a kozmosz árnyékából közeleg: Thanos. Egy intergalaktikus hírhedt zsarnok, kinek célja az, hogy összegyűjtse mind a hat Végtelen Követ, a felfoghatatlan hatalom eszközeit, és felhasználja őket a valóság egészének átírására. Mindaz, amiért a Bosszúállók eddig harcoltak, ehhez a pillanathoz vezettek - a Föld és a létezés sorsa még sosem volt bizonytalanabb."
A Marvel Studios soron következő darabja július 6-án leng be a magyar mozikba Jon Watts rendezésében.
 
FORRÁS:PULIWOOD
2017.05.21. 15:26, EDEM

MILYEN JÖVŐT SZÁNNAK LOGANNEK AZ X-MEN FRANCHISE PRODUCEREI?

Farkas vagy ahogy a képregények rajongói ismerik, Rozsomák vitán felül az X-Men világának oszlopos, talán legfontosabb tagja. A karakter népszerűségében mérföldkőnek számított a 2000-ben elkészült X-Men: A kívülállók, melyben az ausztrál Hugh Jackman keltette életre a folyton mogorva mutánst.
 
Ezt követően 17 éven át tűnt fel újra és újra az éppen aktuális X-Men filmben, hol a történet főszereplőjeként, hol pedig egy néhány másodperces vendégszereplés erejéig. A Logan - Farkas aztán lezárt egy fejezetet mind a sorozat, mind a színész életében, aki kijelentette, hogy nem kívánja többször eljátszani a karaktert.
 
Ezzel persze alaposan feladta a leckét a producereknek, hiszen Farkas a leginkább nézőcsalogató szereplője az univerzumnak, ám a figura olyannyira egybeforrt Jackman megjelenésével és orgánumával, hogy nehéz elképzelni bárki mást a szerepben. A karakter jövőjéről a Screen Rant faggatta Hutch Parker producert.
"Úgy gondolom, hogy jelenleg a többi karakterre kell, hogy fókuszáljunk. Szerintem abban mindannyian egyetérthetünk, hogy Hugh Jackman maga volt a Farkas, a tökéletes megfejtése a karakternek. Azt hiszem, egy kicsit mindannyian hezitálunk, hogy bármilyen formában újraindítsuk Farkas történetét."
Parker elmondta, hogy jelenleg inkább az X-Men rendkívül tágas univerzumával akarnak foglalkozni, tovább építeni azt, és új, merész dolgokat kipróbálni, és a közeli jövőben nem akarnak Farkassal foglalkozni, hiszen ők is sejtik, hogy csak valami hatalmas csoda segítségével nem esne csorba a karakteren, ha nem Jackman alakítaná legközelebb.

FORRÁS:IGN

2017.05.20. 15:33, EDEM

TOM HARDY LESZ VENOM A KARAKTER SZÓLÓ FILMJÉBEN

A Sony Pictures hivatalosan is leszerződött Tom Hardy-val (Mad Max: A harag útja, Eredet), aki Eddie Brock-ot játsza majd a Venomról szóló filmben. A projekt élére rendezőt is sikerült találnia a stúdiónak, a Zombieland és a Gengszter osztag direktorának, Ruben Fleischer-nek a személyében. Hardy-nak nem ez lesz az első képregényfilmes szerepe, hiszen Christopher Nolan 2013-mas Sötét Lovag: Felemelkedésében Bane maszkja alatt láthattuk.
 
A Sony Pictures egy Twitterre posztolt képpel is megfejelte a bejelentést, amelyen Tom Hardy látható egy Venomos pólót viselve. A film forgatása idén ősszel veszi kezdetét.
 
 
A Venom a Sony birtokában lévő Marvel Univerzumból gazdálkodik, ami nem spin-offja lesz azoknak a Pókember filmeknek, amelyeket a két stúdió közösen készít Tom Holland főszereplésével. A Venom forgatókönyvét Scott Rosenberg (Pain & Gain) és Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2) írják.
 
Habár eleinte szkeptikusak voltunk a filmes univerzumtól külön váló projekttel kapcsolatban, Tom Hardy és Ruben Fleischer bevonása már jóval élénkebb fényben tünteti fel a Venom-ot. Kíváncsian várjuk a további híreket és az első mozgóképeket. A Venom 2018. október 5-én érkezik a mozikba.
2017.05.20. 11:52, EDEM

AMBER HEARD MEGMUTATTA MERA JELMEZÉT AZ AQUAMEN FILMBŐL

Twitterre kerültek fel a képek a színésznő illetve a rendező által.


 

2017.05.19. 13:26, EDEM

MICHAEL FASSBENDER TÖBB X-MEN FILMBEN IS VISSZATÉRHET

Tavaly, az X-Men: Apokalipszis befejeztével számtalan kérdés merült fel a rajongókban: nem is feltétlenül az, hogy merre tovább, hiszen azt már tisztázta mind a film, mind Bryan Singer rendező, hogy az elkövetkezendőkben a régóta esedékes Főnix-sagaval szeretnének foglalkozni. Inkább az volt a kérdéses, hogy a színészek közül ki tér vissza, mivel Az elsőkben kötött szerződésük az Apokalipszissel együtt lejárt. És azt a 2011-es filmnél talán senki sem gondolta volna a 20th Century Fox-nál, hogy a legnagyobb és legtehetségesebb fiatal színészek állnak a rendelkezésükre. Akiket éppen ezért nehéz is megtartani a nagyobb gázsi igény, valamint a betáblázott naptárak miatt. De valaki talán mégis tudna erre időt szakítani.
 
A minap jött a hír, hogy James McAvoy mégsem veszi ki a részét a New Mutants című epizódból (vélhetően időpont egyeztetési problémák miatt), de a fő - és egyébként megkevert - sztorivonalat folytató (és újraíró) Dark Phoenixben már vélhetően benne lesz. És ha Xavier ott van, akkor ellentétje, Magneto sem hiányozhat a képletből, noha a stúdió azt nyilatkozta, hogy az elkövetkezendő filmek már nem az ő ellenállásuk körül fog játszódni.
 
A mágnesesség urát megformáló Fassbender az Alien: Covenant kapcsán sorra adja az interjúkat és Josh Horowitz podcastjában amikor rákérdeztek, hogy visszatér-e, szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy
Valószínűleg. Igen, lehetséges.
Amikor rákérdeztek, hogy a New Mutantsben vagy a későbbi Dark Phoenixben, azt felelte, vélhetően az utóbbi, de egyelőre erről még nem beszélhet, mivel még folynak a tárgyalások. Ezek szerint Fassie érdekelt abban, hogy a franchise tagja maradjon továbbra is, ami vélhetően nem egy filmet jelent, ahogy a Foxnak is érdeke, hiszen a stúdió egyik kiemelt színésze. Ugyan a szériának tervezett Assassin's Creed csúnyán megbukott, azonban az X-Men széria még mindig talpon van (még ha nem is oly fényesen, mint a Marvel Univerzum tagjai), az Alien univerzum pedig most kezd rákapcsolni, hiszen Ridley Scott szerint 1 éven belül foroghat is a folytatás és amennyiben valóban a Prometheus éa a Covenant közötti eseményeket magyarázza el, abban is számolhatunk Fassbender jelenlétére.
 
Szóval amennyiben Fassbender jelenléte garantált, akkor a többek is visszatérnek, legalábbis Jennifer Lawrence anno azt mondta, hogy vagy együtt folytatják, vagy sehogy és azt látva, hogy egymaguk mégse akkora pénzmágesek, mint gondolták (khm... Utzók... khm...), így nem árt egy biztos anyagi forrás, ami mellett válogathatnak a kedvükre való, kisebb projektek között, McAvoyt és Nicholas Houltot pedig nem annyira nehéz rávenni a visszatérésre, hiszen Fassbender és Lawrence futott be óriási karriert.
 
A New Mutants forgatása most kezdődik, a Dark Phoenixé pedig elviekben a nyáron, hogy tartani tudják a 2018 novemberi bemutatót, viszont egyelőre nincs biztos rendezője a filmnek (vagy Bryan Singer, vagy a sorozat író-produere, Simon Kinberg) és nagy a csend körülötte, így nincs kizárva a csúszás, valamint hogy Fassbender tárgyalásai az időpontra is vonatkoznak, hogy mikor tud a film rendelkezésére állni. Mindenesetre Fassie jelenlétének akármikor, akárhol örülünk, ha az pedig egy X-Men-mozi, amelyben nagy fém építményeket hajigálhat, miközben fékevesztett haraggal azt hajtogatja, hogy "Homo Sapiensek!", már nyert ügyünk van. 
FORRÁS:PULIWOOD
2017.05.19. 13:11, EDEM

BLACK LIGHTNING ELŐZETES

2017.05.18. 21:07, EDEM

JÖHET AZ X-23 SPINOFF

Jó hír a rajongóknak, most már nem csak pletykálnak róla, tárgyalnak is az X-23 spin-off moziról a Foxnál.
 
A Logan – Farkas bemutatója után a rajongók egyhangúan kérték a stúdiótól, hogy kapjon saját filmet az új mutáns, hiszen annyira meggyőző volt játéka a vásznon – a napokban megjelent egy casting videó is, melyben Dafne Keen és Hugh Jackman tartott próbát a forgatások előtt. Most azonban James Mangold hivatalosan is megerősítette, hogy tárgyalásokba kezdett a 20th Century Fox-szal, hogy Laura (Dafne Keen) visszatérhessen a mozikba egy önálló saját filmben, s ezzel lezárják Farkas két évtizedes szereplését. Megtaláltuk az új kedvenc mutánsunkat!
 
Mangold a napokban adott interjút, melyben megosztotta gondolatait a fiatal színésznőről:
Született tehetség. Nem kellett megmondani neki, hogy erre nézz, mosolyogj, pislogj. Arra kért, hogy írjam le, hogy milyen volt a jelenet vagy hogy milyen legyen a jelenet hangulata. Ezektől valójában csak összezavarodnak a színésznek, ha tanácsokkal látod el őket, hogy így csináld, így érezd, erre figyelj. Született színésznő.
A beszélgetés alatt természetesen rákérdeztek arra is, hogy akkor mikorra várhatjuk a karakter visszatérését a vászonra:
Bármi lehetséges. Az igazat megvallva már beszéltem is velük erről. Még beszélnem kell velük erről mielőtt elkészítenénk a filmet. Nagyszerű volt az, amit Dafne Keen művelt a karakterrel, azt hiszen, sor kerül rá újra.
A napokban jelent meg a Digital HD kiadásban a Logan – Farkas, de jövő héten érkezik a a Blu-rayes kiadás is, melyen megtalálható lesz a bevezetőben említett casting videó is a más extrák mellett.
 
FORRÁS:WIDESCREEN
2017.05.18. 14:00, EDEM

TOM HOLLAND MÉG 20 ÉV MÚLVA IS PÓKEMBERT SZERETNÉ JÁTSZANI

Tom Holland tavaly robbant be Pókemberként az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, és a rajongók nagy örömére hibátlanul ráérzett a karakter lényegére. A Marvel Studios és a Sony egyezsége értelmében Póki a Marvel Moziverzum részévé válthatott, Tom Holland pedig egy hat filmre szóló szerződést írt alá, melyben három mellék- és három főszerepet vállalt be. Tavaly kipipált egy mellékszerepet, idén júliusban pedig az első főszerep is meglesz, szóval minden a tervek szerint halad.
 
Holland már csak azért is jó választás volt, mert bár ő is a húszas éveiben van, mint Tobey Maguire és Andrew Garfield volt annak idején, azért közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz, szóval hihetőbben tud egy tinédzsert alakítani. Ráadásul Holland elképesztően lelkes a szereppel kapcsolatban. Legutóbb például így nyilatkozott az Empire-nek:
 
"Peter Parkert a képregényekben 15 évesként és 35 évesként is láthatjuk, szóval arra gondoltam, hogy mivel én ezt amúgy is szeretem csinálni, bedobom az ötletet a stúdiónak, ahol egyébként már beszélgettek is róla. Nagyon király lenne, ha belemennének, mert ez azt jelentené, hogy még nagyon hosszú ideig lehetnék Pókember."
 
Holland a mostani filmekben elsős középiskolást (kb. 15 évest) alakít, szóval messze van még, mire ez a karakter betölti a 35-öt. Ez pedig azt is jelentheti, hogy talán egyszer megdönti Hugh Jackman rekordját is, aki 2000. és 2017. között 17 éven keresztül formálta meg Logant...
 
A Pókember: Hazatérést július 6-tól vetítik a hazai mozikban.
 
FORRÁS:IGN
2017.05.18. 13:57, EDEM

ZŰRÖK A THE FLASH MOZI KÖRÜL...ISMÉT

A rendezők pedig sorra mondják vissza a lehetőséget és egy szereplő is kiszállt.
 
Az eredetileg jövőre debütált film forgatásához még mindig nem kezdtek hozzá és egyelőre viszontagságosabb a sorsa, mint a Channing Tatum féle Gambitnak (az elkészül egyáltalán valaha?). Miután a neve nincs Rick Famiyuwa kiszállt, jött az Abraham Lincoln: A vámpírvadász és az Éjsötét árnyék írója, Seth Grahame-Smith, majd kreatív nézeteltérésekre hivatkozva otthagyta a produkciót. A produkció sokáig rendező nélkül maradt, majd nemrég az Oscar-díjas Robert Zemeckist említették meg egy direktor casting kapcsán, ezt viszont bőszen tagadták. Most tovább bonyolódott az egész és nem csak a rendezők szintjén.
 
Zemeckis ugyan továbbra is az első számú jelölt a produkció élén, ő előnyben részesítené Steve Carrellel közös, egyelőre cím nélküli háborús filmjét. Közben több új, a képregényekben jártas nagyágyút is bedobtak a közösbe: két korábbi Pókember-rendezőt, Sam Raimit és Marc Webbet, valamint Matthew Vaughnt, az X-Men: Az elsők és a Kingsman-filmek direktorát.
 
Mint most kiderült, Raimi máris felállt az asztaltól, és így tett Webb is, aki egy nem régi interjúja alapján kiáll két Pókember rendezése mellett, beszédes, hogy inkább a kisebb, karakter centrikus filmek felé fordul, mint a The Gifted, Chris Evansszel a főszerepben, valamint a The Only Living Boy in New York .  Raiminál nem tudni, hogy mi lehetett az ok, hiszen utoljára 4 évvel ezelőtt, az Óz, a hatalmast dirigálta, de számos projektben - kicsiben és nagyban - érdekelt jelenleg is.
 
Azonban nem ez a legdurvább hír az egészben, hanem az, hogy Billy Crudup szűrét kitették a produkcióból. Annak a Crudupnak, aki az Ezra Miller alakította főhős apját játszotta volna és akinek már a jeleneteit is felvették az Igazság Ligájához, amiből láthattunk is egy momentumot az előzetesben.
 
A 2017 óta tolódó produkció jelenleg egy 2020-as premierdátummal büszkélkedhet, valamint egy főszereplővel, Ezra Miller személyében, aki ősztől a Legendás állatok és megfigyelésük folytatását forgatja, szóval idén még biztos nem csattan el az első "Csapó!" a rendező szájából, legyen az akárki. Ha Zemckis lenne mégis a befutó, az persze érdekes és izgalmas lenne, viszont biztos, hogy a forgatókönyv átírásra kerülne, ami még hosszú idő. Talán célszerű lenne, ha azt is Flashre bíznák, mindenféle idővonal elcseszése nélkül.
 
FORRÁS:PULIWOOD
2017.05.18. 13:54, EDEM

FELTÚNT TINKERER IS A PÓKEMBER:HAZATÉRÉSBŐL

Először láthatjuk Michael Chernus által életre keltett karaktert, The Tinkerer-t a Pókember: Hazatétésből
Régről tudjuk, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember-filmjében ott lesz Phineas Mason, azaz The Tinkerer is, de eddig nem láttuk őt sem a forgatási képeken, sem videókban. De még csak lesi fotókon sem mutatta magát a képregényfigura, egészen eddig a pillanatig kellett várni, hogy Keselyű (Michael Keaton) oldalán megmutassa magát a gazfickó.
 
 
Az Empire Magazin tett közzé hivatalos képet a színészről. Az írás röviden kitér arra is, hogy milyen kapcsolat lesz közte és Keselyű között a képregényfilmben. Adrian Toomes, a publicista a következőket írja le:
A Bosszúállók után az úgynevezett Damage Control csapat jelenik meg, ők az amolyan takarító brigád, aki rendet rak a szuperhősök és szupergonoszok után. „Most azonban kétségbeesett helyzetbe kerül. A tudós [Tinkerer] és csapata sok kamion közül egyet felpakolnak mindenféle technikai cuccokkal, találunk köztük Stark mütyüröket is, és arra készülnek, hogy eladják ezeket a fekete piacon – miközben maguk is gazemberré válnak.
A képregényvilágban egy géniusz hírében áll a karakter, aki nem hétköznapi mérnöki képességét arra használja fel, hogy segítse a rossz fiúkat. Egyelőre nem világos, hogy milyen szerepet játszik majd a Hazatérésben, mekkora szerep jut ki neki, és hogy esetleg valamelyik Marvel folytatásban számolni kell-e vele.
 
A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 6-án lesz hazánkban.
 
FORRÁS:WIDESCREEN
2017.05.17. 13:33, EDEM
 
MENÜ


#01.HÍREK-képregény hírek a nagyvilágból
#02.MARVEL & DC -mindent a két képregénykiadóról
#03.MEDIA-sorozat feliratok,online részek,illetve képregény megjelenések
#04.SITE-az oldal adatai...
#05.LOG IN/OUT-belépés-kilépés

 
 
A GALAXIS ÖRZŐI 2
2017.05.04
Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is. 
Bemutató dátuma: 2017. május 4. (Forgalmazó: Fórum Hungary)
 
PARTNEREK

JENNIFER LAWRENCE  MELISSA BENOIST OLICITY          

Képre vár:LUCIFERHU

A chat-ben lehet jelentkezni.
Feltétel:Igényes design,tartalmas lap,gyakori frissítések :)

 
CHAT

 

 


Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!