LEGKÖZELEBB A MOZIKBAN
PÓKEMBER : HAZATÉRÉS
Peter Parker alias Pókember (Tom Holland) békében él szeretett nagynénjével (Marisa Tomei), ám városát nem mindig hagyják nyugodni a rosszfiúk. A tinédzser fiú pedig szuperképességének köszönhetően, Tony Stark (Robert Downey Jr.) segítségével megpróbálja helyretenni a rakoncátlankodókat. A hírek szerint az ellenfelek oldalán Herman Schultz vagyis Shocker (Bokeem Woodbine) és Keselyű (Michael Keaton) is feltűnik. Valamint Tony Stark segítője, Hogan (Jon Favreau) sem marad ki a történetből.

 

 
PARTNEREK

JENNIFER LAWRENCE  MELISSA BENOIST OLICITY          

9/16
A chat-ben lehet jelentkezni.

Feltétel:Igényes design,tartalmas lap,gyakori frissítések :)

 
CHAT

 
INFORMÁCIÓK
Üdvözöllek a COMICUNIVERSE oldalán.Mint láthatod,az oldal a Marvel és a DC képregényekkel,filmekkel,sorozatokkal és egyéb ,hozzájuk kapcsolódó dolgokkal foglalkozik.Az oldalt egyedül szerkesztem,éppen ezért munka mellett nincs olyan sok időm rá,de amikor van,akkor pakolom fel a híreket,ha nem saját,akkor a forrás meg van jelölve.Naprakész infók,ahogy az időm engedi,bővülő menüpontok várnak rád.Nézz szét,és kellemes böngészést :)
 
2017. 03. 31. Nyitás
EDEM Szerkesztő
Képregények Téma
G-Portál Tárhely
EDEM Design
Lindadesign Köszönet

 

 
LOGIN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÉPREGÉNY HÍREK A NAGYVILÁGBÓL

TALÁLKOZHAT A MARVEL MOZIVERZUM A TV-SOROZATOK VILÁGÁVAL?

2017.05.08. 22:51, EDEM
A lassan tíz éve rohamos tempóban hízó Marvel Moziverzum éppen a napokban ért a 15. felvonásához, és bár a jelenleg zajló harmadik fázis utáni terveket illetően meglehetősen sok a fehér folt, annyi biztos, hogy nem mostanában fog leállni a gépezet. Nincs is rá semmi oka, hiszen A galaxis őrzői folytatásának sikere is azt bizonyítja, hogy hatalmas az igény a kánon bővítésére.
 
A nagyszabású filmekkel párhuzamosan ráadásul a TV-sorozatok terén sincs különösebb szégyellnivalója a cégnek, mert bár csatornánként eltérő színvonalon és stílusban, de többnyire nagy sikernek örvendve szövik a hősök történeteit. Természetesen a Netflix saját gyártású sorozatai mind a ráfordított összeg, mind pedig a végeredmény tekintetében magasan az átlag felett állnak.
 
Teljes joggal üti fel időnként a fejét a kérdés, vajon találkoznak-e a Marvel Moziverzum hősei a sorozatok álarcos igazságosztóival? A két világ eddig is tudomást vett egymásról, gondoljunk csak A S.H.I.E.L.D. ügynökeire vagy akár a Daredevil által is említett pusztításra a Bosszúállók fináléjából. A rajongók azonban arra kíváncsiak inkább, láthatják-e valaha például a Megtorlót akár Pókember oldalán a vásznon?
 
Az io9 interjújában Kevin Feige, a Marvel producere a következőket felelte arra a kérdésre, kizárná-e az ilyen átfedések lehetőségét.
"Nem szükségszerűen. A jövő még messze van. Az az igazság, hogy nem tudom pontosan, mi fog történni, de rengeteg TV-sorozat készül és reményeink szerint rengeteg film is tető alá kerül még. Egy ponton lesz majd átfedés."
Bár Feige ennél konkrétabban nem fogalmaz, a magunk részéről a legvalószínűbbnek azt tartjuk, hogy a Netflix hősei egy későbbi filmben tiszteletüket teszik a vásznon. Különösen olyan karakterek esetében lenne ez indokolt, akik korábban már meg is járták a filmek világát, mint Daredevil, a Megtorló vagy a Vezér, de rajtuk kívül is feltűntek már nagy nevek ezekben a szériákban, akikről tudjuk, hogy jól mutatnak a vásznon is.
 
A nyilatkozat alapján azonban erre a harmadik fázisban már aligha kerül sor, viszont a Thanos ellen folytatott háború után elképzelhető, hogy a Bosszúállóknak szükségük lesz némi segítségre. Vagy egy jó ügyvédre.
FORRÁS:IGN

ROB LIEFELD ELÁRULTA,HOGY MI DEADPOOL TITKOS KÉPESSÉGE

2017.05.08. 22:48, EDEM
Deadpool alkotója megerősítette a karakter egyik rejtett "tehetségét".
Wade Wilson mutációjának hála olyan gyorsan tud regenerálódni, hogy a nagyszájú zsoldos gyakorlatilag halhatatlan. Deadpool első filmjéből kiderült, hogy még egy kéz elvesztése sem jelent különösebb gondot, noha jóval tovább tart visszanöveszteni a végtagot, mint egy egyszerű sebet beforrasztani. A rajongókat azonban már évek óta egy létfontosságú kérdés foglalkoztatja, amire mindeddig nem adtak választ a karakter mögött álló alkotók: Deadpool vissza tudja-e növeszteni a nemi szervét?
 
A válasszal most végre Rob Liefeld nyugtatja meg a kerdezősködők hadát. Igen, bizony Deadpool még erre is képes. A képregényíró elmondása szerint:
"Soha, de soha nem élhetünk olyan világban, ahol Deadpool nem képes regenerálni a farkát és a golyóit."
Azt nem tudjuk, hogy a készülő Deadpool 2-ben vagy esetleg valamelyik képregényben találkozhatunk-e majd Wade Wilson istenadta képességével, de ha van film, ami nem fél feszegetni a határokat, akkor az tutira a Deadpool folytatása lesz. Ami még a faroklevágós témánál is érdekesebb (van ilyen?) az az a kérdés, hogy mi történik, ha Deadpool fejét vágják le? Nos Liefeld kiemelte, hogy Deadpool teljesen új fejet növesztene.
 
Ryan Reynoldsnál tökéletesebb színészt el sem tudtunk volna képzelni a szerepre, de tudjuk, hogy még ő sem maradhat a karakter bőrében az idők végezetéig. Viszont az a tény, hogy a fej eltávolításával egy teljesen új arc kerülne Wade fejére tökéletessé teszi, hogy igazi Deadpoolos módon cseréljék le Reynoldsot, ha ennek egyszer eljön az ideje.
 
FORRÁS:PULIWOOD

SPIDERMAN:HOMECOMING KLIP + ELŐZETES

2017.05.08. 09:07, EDEM

WONDER WOMAN UTOLSÓ ELŐZETES!

2017.05.08. 09:01, EDEM

NAGYOT SZAKÍTOTTAK A GALAXIS ŐRZŐI

2017.05.07. 21:35, EDEM
A Marvel legújabb filmje szokás szerint kasszát robbantott, noha a legoptimistább becsléseket nem sikerült elérnie...
Ha pusztán azt nézzük, hogy a Marvel a legutóbbi években május elején bemutatott filmjei hogyan muzsikáltak, akkor A galaxis őrzői Vol. 2. eredménye kicsit csalódást keltőnek tűnhet, hiszen 2012-ben a Bosszúállók 200M dollár felett nyitott, 2013-ban a Vasember 3. 174M dollárig jutott, 2015-ben az Ultron kora 191M dollárt szedett össze, míg tavaly a Polgárháborún 179M dollárt hagytak ott a mozinézők az első három napban. Ehhez képest a 145M dolláros nyitány haloványkának tűnik, de egyet ne feledjünk: ebben a filmben nem szerepel Tony Stark...
 
Ugyanis, ha vetünk egy pillantást a Box Office Mojo a Marvel nyitóhétvégéit összesítő táblázatára, rögtön láthatjuk, hogy a stúdió eddigi filmjei közül ez az első olyan, ami meg tudott előzni egy olyan alkotást, amiben szerepelt Vasember:
 
A galaxis őrzői első része 2014 augusztusában robbant be, és a jó előzeteseinek, no meg a köré felépített hype-nak hála a maga nemében páratlan sikerré vált. Az a nyitány kicsivel több mint 94M dollár volt, de a mozis pályafutásának vége 333M-val zárult, amivel - szintén egyedüli Marvel-filmként - hasonló helyre tudott befurakodni az amerikai összbevételeket összesítő listán (egész konkrétan ugyanoda, ahová most a folytatás az első hétvége bevételeit tekintve került).
 
Egy szóval James Gunn színes-szagos űroperájában akad még szufla dögivel, és ez a 145M dollár fantasztikus eredmény, pláne, hogy szokás szerint mind a kritika, mind pedig a közönség odáig van érte. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a vége 400M dollár felett lenne az USA-ban. Ha az első részhez hasonlóan fog szárnyalni, erre minden esély megvan, az egyedüli gond csupán az, hogy ez a május sokkal zsúfoltabb, mint a három évvel ezelőtti augusztus volt.
 
De nem ezen a héten, hiszen A galaxis őrzői folytatása mellé nem volt forgalmazó, ami komolyabb filmet be mert volna rakni. A top10-ben így más új címmel nem találkozhatunk, a friss premierek közül egyik sem produkált említésre méltó eredményt. A régiek pedig... A Halálos iramban 8. sebessége halálos iramban csökken, így már nem húzza sokáig. De aggódni nem kell, ezt a filmet a nemzetközi piacra szánták, ott pedig jobban szárnyal, mint valaha.
 
Box Office USA (18. hét):
# Cím Hétvégi bevétel Összbevétel Büdzsé
1 (-) A galaxis őrzői Vol. 2. 145,0M 145,0M 200M
2 (1) Halálos iramban 8. 8,5M 207,1M 250M
3 (5) Bébi úr 6,2M 156,7M 125M
4 (2) Hogyan legyél latin szerető 5,3M 20,7M 10M
5 (6) A szépség és a szörnyeteg 4,9M 487,6M 160M
6 (4) A kör 4,0M 15,7M 18M
7 (3) Baahubali 2: The Conclusion 3,2M 16,2M 39M
8 (9) Gifted 2,1M 19,2M 7M
9 (7) Vén rókák 1,9M 40,6M 25M
10 (8) Hupikék törpikék: Az elveszett falu 1,8M 40,6M 60M
A számadatok dollárban értendőek
FORRÁS:IGN

INJUSTICE 2: IZGALMAS VENDÉGSZEREPLŐK ÉRKEZNEK DLC-BE CSOMAGOLVA

2017.05.07. 18:32, EDEM

A NetherRealm ígéretéhez híven a mai napon felfedte, hogy az Injustice 2 első kiegészítőjében, ami a Fighter Pack 1 névre hallgat, három harcos kapott helyet. A legmelegebb fogadtatásra minden bizonnyal a szintén a stúdió által készített Mortal Kombat-sorozat fagyos nindzsája, Sub-Zero számíthat, mellette pedig Batman protezsáltja, Red Hood, illetőleg a Tamaran bolygóról száműzött hercegnő, Starfire kap helyet a pakkban. A három karakter részét képezi a 80 dolláros Digital Deluxe Edition kiadásának, ugyanakkor a 100 dollárt kóstáló Ultimate Edition változathoz további hat, eddig fel nem fedett harcos is tartozik. Az alábbi trailer alapján azonban arra tippelnénk, hogy egyikük Aquaman ádáz ellensége, Black Manta lesz, a másikuk pedig - kalapja miatt - vélhetően a Mortal Kombat villámistene, Raiden.Az Injustice 2 május 19-én jelenik meg PS4 és Xbox One konzolokra, illetőleg készül belőle mobiltelefonos átirat is.
FORRÁS:IGN

GUY RITCHIE SZÍVESEN ELKÉSZÍTENÉ AZ ÖNGYILKOS OSZTAG 2-T

2017.05.07. 15:27, EDEM
Az Öngyilkos osztag sikere meglehetősen nagy önbizalmat adott a Warnernek, hogy nem csupán folytatásaiban, de esetleges spin-offokban is gondolkodjon. A Gotham City Sirens filmet igy David Ayer fogja rendezni, utána meg egy Deadshot spin-off is összejöhet a rendezőnek. A Warner korábban megkörnyékezte a Hacksaw Ridge-dzsel mennybemenesztett Mel Gibsont is a rendezés jogával, valamint szóba került Ruben Fleischer ( Zombieland ), Jonathan Levine ( Warm Bodies ), és Jaume Collet-Serra (Az árva, A zátony) neve is, mint direktorok. Ám most egy másik rendező is képbe került Guy Ritchie személyében.
 
A hírek szerint Guy Ritchie ugyanis szívesen levezényelné a Suicide Squad második részét, de az ütemezési tervek nem teszik lehetővé ennek megvalósítását. Az Öngyilkos osztag tavaly közönségsiker, de kritikailag viszont nem éppen a legfényesebb csillaga lett a DC / Warner párosnak. A kritikusok egyenesen rühellték Deadshot, Harley Queen, és Joker kalandjait is magába foglaló mozit.
 
Ritchie legújabb filmjét az Arthur király: A kard legendáját a jövő héten mutatják be nálunk. Ritchie elmondta, hogy jelenleg egyeztetési problémák miatt nem tudná elvállalni a filmet:
 
Nagyon menő dolog lenne lenne megcsinálni a Suicide Squad 2-t, jó munka lenne számomra, de jelenleg valami másban vagyok érdekelt, így ezt most nem tudom megtenni. De úgy érzem tényleg tudnék vele mit kezdeni. 
 
Ritchiet jelenleg az Aladdin film előkészületei foglalják le, így emiatt nem lesz direktora egy DC filmnek sem a közeljövőben. Az Aladdin filmet a következő két évben szeretné kihozni a Disney.  
 
A rendező minden bizonnyal egy egészen különleges Suicide Squad filmet készítene, és ha a maga stílusjegyeit is benne tudja hagyni, akkor biztosak vagyunk ebben. A rendező így is sorra gyártja a filmeket a Warnernek, hiszen a Sherlock Holmes-szokat, Az UNCLE emberét, de a legújabb Arthur királyt is az stúdió égisze alatt készítette. Még arról is pletykálnak, hogy Ritchienek esélye van még a Suicide Squad 3 rendezői székére, de erről még beszélni nem lehet érdemben.

FORRÁS:ACINEMANIAS

HETI SOROZAT RÉSZEK

2017.05.07. 10:43, EDEM

Mostantól a képregényes sorozatok heti részeit egy külön cikkben fogom összegyüjteni,minden hétvégén,és kiemelt hírként mindig elsőnek fog megjelenni a főoldalon.Ennek az az oka,hogy oldal menüben túl sok helyet foglalt,és kicsit elcsunyitotta,elnyujtotta az oldalt .A bővebben gombra kattintva megtalálod az epizódokat :)

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ WONDER WOMAN KLIP

2017.05.06. 22:00, EDEM

A sokat látott sikátoros jelentet emelték most ki teljes egészében a filmből, ahol is egy csapat mihaszna rátámad a film főszereplőire.
 
Csütörtök este Chris Pine, aki Steve Trevort alakítja a filmben, Jimmy Fallon vendége volt, és ha már meghívást kapott a talkshowba, akkor annak rendje és módja szerint magával vitt más érdekességet is, egy videót Patty Jenkins rendező következő filmjéből [Wonder Woman], ami a DC Comics és Warner Bros. stúdió első női szuperhősfilmje lesz.
 
Habár megkaptuk a film első klipjét, de túl sok információval nem szolgált, hiszen a szóban forgó jelenetből már korábban is láttunk részeket az előzetesek és Spotok révén. A jelenet pedig nem más, mint mikor Diana hercegnő (Gal Gadot) és Steve Trevor (Chris Pine) világháborús pilóta hazatér Londonba, de pár gazfickó rájuk támad a sikátorban. Baj egy szál se, mert Wonder Woman ott van, és karkötőjével hárítja a golyókat.
 
A Wonder Woman hazai bemutatója 2017. június 1-én lesz.

FORRÁS:WIDESCREEN

VASÁRNAP ÚJ JELENETET MUTATNAK BE A SPIDERMAN:HOMECOMINGBÓL

2017.05.06. 21:58, EDEM

Az MTV közösségi falán erősítette meg, hogy a vasárnapi estén eddig nem látott sneak peeket mutatnak Pókember legújabb kalandjából.Május 7-én vasárnap rendezik meg a 2017-es MTV-díj-átadót, ahol nem csak az utóbbi hónapok filmjeiért izgulhatunk majd, hanem a Marvel Studios és a Sony Pictures közös alkotásáért is, a Pókember: Hazatérésért, ugyanis új videót, egy sneak peek-et mutatnak be a rebootból.
 
Az MTV Twitteren jelentette be, hogy igazi exkluzív tartalmat láthatunk majd a Pókember: Hazatérés filmből a díj-átadó esten.Hogy pontosan milyen felvételről lesz szó, mit fog tartalmazni, kit láthatunk majd benne, nem tudni, csak találgatások vannak, de két nap, s megtudjuk. Tartsatok velünk helyi idő szerint hétfő hajnalban.
 
A Pókember: Hazatérés hazai bemutatója 2017. július 6-án lesz.

FORRÁS:WIDESCREEN
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints